Cykelhjelm tilbud

Cykelhjelmen.dk

Brug hovedet og kør med en professionel cykelhjelm

Cykelhjelme til onlinepriser

 

Det er ikke altid, at hjelmene er på tilbud, men de sælges til lave onlinepriser hver dag. Du kan være heldig, at nogle af hjelmene er sat yderligere ned.

Cykelhjelmen er ikke noget vi altid har brugt. Poul Nyrup blev gjort grundigt til grin, da han brugte cykelhjelmen for første gang. 1. august 1995 så man billedet af Poul Nyrup med den latterlige lille hjelm øverst på den lange skikkelse. Et syn, som i årevis satte alle kampagner for den trafiksikre hovedbeklædning mat, og blev synonymt med Nyrups kejtede, kiksede forhold til offentligheden. i 1992 blev den første SMS sendt og i 1996 blev det allemandseje med en mobiltelefon til kun 1,- kr. Hvis cykelhjelmen havde kostet 1 kr. dengang, havde vi alle kørt med cykelhjelme idag

 

Idag er vi mere opmærksomme på de gode fordele ved en cykelhjelm. Det ser måske stadig lidt kikset ud, men det er efterhånden mere u-sejt at køre uden hjelm. Folk gad heller ikke køre med sikkerhedssele, men nu bipper bilen hvis vi glemmer selen.

 

Heldigvis køre børn også med MTB-hjelme når de kører på deres MTB-cykler til skolen eller endda på deres ethjulede cykel som er den helt store dille for øjeblikket.

 

Jeg kører altid med min XLC-hjelm når jeg er i skoven på min MTB. Mere af skade end af kløgt, kunne man sige, men efter et fald på en stor sten og blod i hele hovedet, bliver man klogere. Det kunne være gået helt galt, men jeg var heldig. Jeg tror, eller er overbevist om at alle burde køre med hjelmen, også selvom man får underligt hår. Sikkerheden kommer trods alt før frisøren.

1

Cykelhjelme skal købes på a24.dk

 

 

 

Cykelhjelme kan købes alle steder, men service er stadig en god ting. Sikker nethandel koster ikke mere på a24.dk